Chakracursus

Chakra’s zijn onzichtbare energiecentra die zich in ons lichaam bevinden.
Een ander woord voor chakra is ook wel levenswiel. In ons lichaam bevinden zich kleinere en zeven hoofdchakra’s. Ze zijn door energiebanen met elkaar verbonden. De energie van de chakra’s hebben een draaiende beweging die overgaan in elkaar.

Als er een chakra geblokkeerd is dan kan de energie niet vrij door het lichaam stromen, en dat heeft gevolgen voor hoe we ons voelen, hoe we in ons vel zitten.

In deze cursus richten we onze aandacht op de zeven hoofdchakra’s. Elk chakra heeft zijn eigen basiskleur met een ondersteunende tegenkleur. Ook heeft elk chakra een bij behorend getal.  Deze bepalen samen de trilling van het chakra. Door het tekenen van de chakra’s kunnen we ervoor zorgen dat ze weer beter gaan functioneren. Elk chakra op zich, maar ook de doorstroming tussen het basischakra en het kruinchakra.

Voor deze cursus hoef je niet ‘mooi’ te kunnen tekenen, maar enige teken- en kleurervaring is wel gewenst. Er wordt wel van je verwacht dat je de tekening thuis afmaakt.

We werken in een klein groepje met maximaal 4 personen

  • Wanneer: 8 hele dagen 1 keer in de 4 weken, zie agenda
  • Tijd: 10.30 – 16.00 uur
  • Kosten: € 395,00 inclusief papier en het gebruik van verschillende merken kleurpotloden tijdens de les, koffie, thee, versnaperingen en soep
  • Eventuele extra kosten: Aanschaf kleurpotloden om je chakratekeningen thuis af te maken, werkboek chakratekenen van Danka Husken.
  • Zelf meenemen: Stevige passer waar een potlood in kan.