Cursus Autobiografie anders

   

Je levensverhaal in beeld en schrift

Door het verleden in kaart te brengen en het heden te begrijpen, kan de toekomst in de hand genomen worden.

In de cursus halen we alles uit de kast om je levensloop te her-ontdekken. Door gebruik te maken van verschillende kunstzinnige technieken halen we herinneringen uit ons leven naar boven.

Tekenen is hier de belangrijkste van. Maar ook schilderen, collages maken en creatief schrijven zijn de middelen om je ‘Eigen Wijsheid’ aan het licht te brengen. Dit doen we met behulp van o.a. visualisaties, geleide fantasie en vanuit gerichte opdrachten. Zo gaan we samen op pad en beginnen we een speurtocht langs de rode draad van ons leven om zo je authentieke ‘Zelf’ te (her)ontdekken.

Het wordt een boeiende, spannende en soms een uitdagende tocht, maar met doorzettingsvermogen en vooral veel humor en speelsheid maak je weer contact met je innerlijk kind zodat je bewuster en sterker in het leven kunt staan.

Door herinneringen zichtbaar te maken kun je ze vanuit het ‘nu’ onderzoeken en heb je de mogelijkheid je leven te transformeren, te verrijken en heel te maken. Hiervoor hoef je niet ‘mooi’ te kunnen tekenen of schrijven; het plezier zit in de spannende tocht en de ontdekkingen die je onderweg tegenkomt.
Aan het eind van de cursus heb je een prachtig ‘levensboek’ in beeld en schrift.

De lessen vinden één keer in de veertien dagen plaats.

Een leuke cursus om met vriendinnen, familie, collega’s te volgen.

  • Start:bij voldoende aanvraag
  • Tijd: in overleg
  • Kosten: Cursus van 16 lessen € 350,00 inclusief materiaal
  • Zelf meenemen: Je lievelingspen, een schrift, A4-multomap met plastic insteekhoesjes