Cursus Mandala-symboolkaarten

Door jezelf in kaart te brengen, inzicht krijgen hoe je in het leven staat.

     

Mandala-symboolkaarten is een set kaarten die gebaseerd zijn op de  zeven hoofdchakra’s. Iedere kaart heeft zijn eigen universele levensthema. Tijdens het maken van de kaarten krijg je meer inzicht in de manier waarop je in het leven staat, doordat je jezelf verbindt met de thema’s. Als je bereid bent hier tijd voor uit te trekken, dan verrijkt de cursus je met nieuwe inzichten en daardoor meer verdieping in je leven. Als je alles accepteert wat zich aandient tijdens het maken van de kaarten, en er liefdevol naar kunt kijken, kom je steeds dichter bij wie jij werkelijk bent.

In deze cursus gaan we 44 kaarten zelf maken en brengen onszelf zo spelenderwijs in kaart. Eén keer in de veertien dagen behandelen we twee thema’s en gaan er mee aan de slag. Door middel van een brainstorm schrijven we al onze emoties, herinneringen en associaties op ten aanzien van een thema. We delen dit met elkaar en filosoferen er samen over. Na het ordenen van de woorden, tekenen we een cirkel op een kaartje van 14 bij 14 cm. en maken we een begin met de tekst en het opzetten van de tekeningen die je thuis verder afmaakt.

Om mee te kunnen doen is ervaring met het mandalatekenen wenselijk, zodat je minder schroom zult voelen om datgene tot uitdrukking te brengen wat in je leeft.

  • Wanneer: Start bij voldoende aanmeldingen
  • Tijd: in overleg
  • Aantal lessen: 24 lessen 1 x in de 2 weken. (anderhalf jaar)
  • Zelf meenemen: Stevige passer waar een potlood in kan
  • Kosten: € 345,00 inclusief materiaal (mag in 3 termijnen van €115.00)
  • Eventuele extra kosten: Kalkeerpapier, stevig gekleurd karton voor de achterkant, lamineermaterialen, boek Mandala Symboolkaarten van Greetje Molenaar(aanschaffen is niet nodig)