Cursussen SoulCollage®

NIEUW : Cursus De Rode Draad

Deze cursus start  in oktober en hierin nemen we onze levensloop als Rode Draad. We gaan terug in de tijd, onderzoeken het heden en kijken vervolgens  naar onze dromen en verlangens voor de toekomst. Naar aanleiding van het maken en lezen van de SoulCollage® kaarten, schrijf je je eigen levensverhaal. Het zijn blokken van 5 lessen die één keer in de maand gegeven worden. Je kunt na elk blok bepalen of je door wilt gaan. 

 

  • Tijd: zie agenda
  • Kosten per blok van 5 lessen €150.00 inclusief materiaal
  • Losse les €35.00 inclusief materiaal

 Basiscursus SoulCollage®

Voor wie is deze cursus geschikt?

Voor iedereen die geïnteresseerd is in SoulCollage®, of misschien heb je de introductieworkshop gevolgd en wil je er graag meer van weten? Dan is deze basiscursus misschien iets voor jou?

 


Het doel van deze cursus.

In de cursus ontdek je meer over de achtergrond, structuur en het proces van SoulCollage®. De cursus bestaat uit 5 lessen, waarbij in elke les aandacht wordt besteed aan één van de vijf groepen waar SoulCollage uit bestaat.

De 5 lessen vinden één keer in de vier weken plaats.

  • Tijd: zie agenda 
  • Kosten: € 150.00 inclusief materiaal

Cursus Archetypen en Chakra’s 

Ontdek de innerlijke energie van de Archetypen en zijn gedragspatronen.

                                               Archetypen vertegenwoordigen positieve en negatieve energieën in
ons allemaal en zijn ontstaan uit de menselijke ervaring. Elk archetype symboliseert een authentiek energiepatroon dat een serie vaste gedragspatronen beschrijft.

                                                                                                                             In het geval van de chakra’s verwijst elk archetype naar het niveau van je persoonlijke verantwoordelijkheidsgevoel, een mate van opkomen voor jezelf en de hoeveelheid energie en vitaliteit. Elk chakra heeft een positief en een negatief archetype die correspondeert met de kwaliteiten en uitdagingen die associëren met je chakra’s.

Deze archetypen kunnen veranderen door de mate van je bewustzijn.
Hoe meer verantwoordelijkheid je neemt voor het gedrag van je persoonlijke archetypen, hoe krachtiger je wordt en hoe meer energie er vrij komt voor je gezondheid, je creativiteit en je levensvreugde.
Het herkennen van de negatieve archetypen openen je chakra’s, geven je psychologische kracht en activeren je gezondheid opnieuw. Als je de verantwoordelijkheid neemt voor de negatieve houdingen die je levendigheid en je geluk blokkeren, kun je een aspect van jezelf helen en ga je door naar een hoger gebied.

De 7 lessen vinden één keer in de vier weken plaats.

  • Tijd: zie agenda 
  • Kosten: € 210.00 inclusief materiaal