Workshop SoulCollage®

Introductie Workshop SoulCollage®

In deze workshop maak je kennis met het maken van een eigen SoulCollage® kaart. SoulCollage® is een eenvoudig, creatief en krachtige proces, waarbij je contact maakt en luistert naar je innerlijke stem. We werken intuïtief of met een speciaal thema.

Wat gaan we doen

Het denken mag je even stil zetten om je te verbinden met je gevoel en je creativiteit.
Je begint met het intuïtief verzamelen van afbeeldingen. Dan knip of scheur je de afbeeldingen en maak je er een eigen compositie van. Als het voor jouw gevoel klopt, plak je ze op een kaart.

Dan stap je denkbeeldig in de kaart, opent al je zintuigen en laat de kaart spreken.
Je benoemt alles wat er in je opkomt. Elke kaart die je maakt laat een stukje van jouw innerlijk zien. Het is een proces wat je kan raken, je inzichten of antwoorden kan geven, je kan laten verwonderen.

Ben je nieuwsgierig geworden, je hebt geen ervaring nodig om mee te doen.

Er worden ook losse thema workshops gegeven.

  • Wanneer: in overleg 
  • Kosten: € 35.00 p.p. inclusief materiaal, koffie/thee

Reactie cursisten

Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Dat je er zoveel uit kunt halen. Zo bijzonder en leerzaam. Ben wel heel erg benieuwd naar de komende workshops.
Yvonne

Ik heb nog steeds een heel positief gevoel overgehouden aan de introductie workshop! Letterlijk dan, mijn kaart geeft me echt weer positieve kracht! Dit valt me temeer op omdat ik de afgelopen tijd een beetje het gevoel heb te blijven hangen in het verdriet en het sombere …
Dus de avond heeft me veel goeds gebracht! Ik vond het ook heftig om de verhalen uit de kaarten van de anderen te horen. Ook daar kon ik wel weer wat voor mezelf uithalen.
Dina